Fotobond

Fotobond In the picture is de wekelijkse foto-nieuwsbrief van de Fotobond. 

In the picture is een wekelijks fotomagazine waarin ook nieuwsberichten worden opgenomen. Elke week geldt een nieuw thema waarvoor de Fotobondleden een foto kunnen inzenden. De curator van die week selecteert daaruit vijf beelden die in de volgende editie worden getoond.

Type

Fotografie

Klant

Bekijken

#ff3d00

#4185c6

#f39201

#ffe2d9

Het kleurpalet

Wekelijkse nieuwsbrief

Wekelijks maken wij in opdracht van de Fotobond het fotomagazine In the picture op. Hierbij plaatsen wij de uitgekozen foto’s van de week, de laatste nieuwsberichten en een oproep voor het nieuwe thema. Ook verzorgen wij de verzending van In the picture naar de leden van de Fotobond. 

Volledige weergaven van beelden

Bij het maken van het template hebben we extra aandacht besteed aan de responsive weergave. Een belangrijke wens van de Fotobond was dat ook op tablet en telefoon alle foto’s, die keer op keer van afmeting kunnen verschillen, volledig zichtbaar waren. 

Beeld als uitgangspunt

Zoals geheel te verwachten is van een klant als de Fotobond, is de weergave foto’s het allerbelangrijkste in In the picture. Het fotomagazine bestaat daarom dan ook grotendeels uit schermvullende foto’s, ingezonden door leden van de Fotobond. 

Bekijk ook deze cases

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!