Visus

Veelzijdig online vakblad over optometrie van de Optometristen Vereniging Nederland. 

Visus:  inspirerende artikelen over het vak, initiatieven en ontwikkelingen in de optometrie, en kwesties uit de dagelijkse praktijk.

#003a6d

#0091cf

#95a511

#efc428

#7c7c7c

Het kleurpalet

“Diziner is een prettig en gebruiksvriendelijk systeem, waarin je gemakkelijk zelf een mooi magazine kunt samenstellen. Voor onze lezers is het prettig, dat het intuïtief werkt, en artikelen eenvoudig gedeeld kunnen worden. De samenwerking met Twin Digital verloopt heel prettig. Yolinde en haar collega’s maken altijd even tijd voor je om een werkwijze toe te lichten en als iets niet helemaal lekker loopt, bugs snel op te lossen. Hun proactieve meedenken om van ons blad een succes te maken, is bijzonder en waarderen we zeer.” 

– Danielle van Eden, beleidsmedewerker OVN

Heldere navigatie

Bij het ontwerpen van Visus is nagedachte over een heldere navigatie tussen de verschillende artikelen. Lezers beschikken daardoor over meerdere middelen om door het magazine heen te bladeren. 

Dynamische templates

Net als in onze ander publicaties is de footer van Visus gerealiseerd als een dynamische template. Daarmee hoeven de wijzigingen in de footer, welke in meerdere magazines is geplaatst, slechts op één centrale plek worden gewijzigd. 

Bekijk ook deze cases

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!