Toepassingen online magazines

We noemen Diziner graag een online magazine platform, maar de toepassingen van Diziner gaan verder dan dat. Graag geven we je een aantal voorbeelden.

Online magazine

De meest bekende toepassing is natuurlijk een online magazine. Het kan hierbij gaan om een tijdschrift dat naast een papieren oplage ook online wordt uitgegeven. Maar het kan natuurlijk ook gaan om een magazine dat alleen online te lezen is.

Personeelsmagazine

Met een online personeelsmagazine houd jij je werknemers op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf. De onderwerpen in een online personeelsmagazine kunnen erg uit elkaar lopen van actuele onderwerpen en veranderingen in beleid tot interviews met medewerkers en succesverhalen van/over klanten.

Relatiemagazine

Een relatiemagazine is een marketinginstrument. Dit tijdschrift (print, online of allebei) wordt ook wel customer magazine genoemd. Het is echt een magazine vóór klanten. Een goed gemaakt relatiemagazine is bewezen effectief als krachtig marketinginstrument en kan grote invloed hebben op loyaliteit en koopgedrag.

Whitepaper

Een whitepaper is een handige tool in de online (B2B) marketing. Het is een diepgaand document, dat is opgezet om de lezer te informeren en overtuigen. In de whitepaper geef je de oplossing waar de lezer naar op zoek is. Vaak wordt een whitepaper gratis aangeboden, in ruil voor contactgegevens.

Online folders en brochures

Folders en brochures zijn niet meer weg te denken middelen om doelgroepen te bereiken. Ze staan vaak vol informatie over jouw bedrijf, diensten of een compleet assortiment aan producten. Door deze online te publiceren, zorg jij ervoor dat jouw folders en brochures altijd up-to-date zijn. Je kunt namelijk eenvoudig wijzigingen doorvoeren, zonder dat je hiervoor jouw publicaties offline moet halen.

Evenementenpagina

Organiseer je binnenkort een evenement en wil je alle informatie op één overzichtelijke plek presenteren, met een mooi design? Ook dit kan heel goed in Diziner. Prikkel lezers door foto’s en video’s van vorige evenementen te tonen en voeg een formulier toe, waarmee gebruikers zich direct kunnen inschrijven.

Online jaarverslag

Een jaarverslag is een verslag van wat er in een organisatie of bedrijf het afgelopen jaar is gebeurd en aan resultaat is bereikt. Een online jaarverslag biedt meer mogelijkheden dan een jaarverslag op papier: het is voor iedereen beschikbaar, je kunt de content interactiever presenteren en begeleiden met bijvoorbeeld video’s en je kunt meten wat de lezer met de informatie doet.

Inspireer
jouw klanten

Start vandaag nog

Eenvoudig creëren

Interactieve content

Activeer je lezers

Actuele content

Ongelimiteerd publiceren

Betaalbare oplossing

Responsive templates

Live editor

Doelgerichte content

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!