ONZE WERKWIJZE

Het 5 stappenplan

Ons doel is om het (be)werken in Diziner voor jullie zo eenvoudig mogelijk te maken. Om die reden doorlopen we bij het opzetten van elke nieuwe Diziner 5 stappen om zo, samen met jullie, tot een product te komen waar we allemaal trots op zijn. 

STAP 1

Maatwerk ontwerp

STAP 2 ​

Opzetten templates ​

STAP 3 ​

Responsive design ​

STAP 4 ​

Samenstellen publicatie ​

STAP 5 ​

Training (online) ​

STAP 1 ​

Maatwerk ontwerp ​

We starten met een maatwerk ontwerp, volledig gebaseerd op jullie wensen. Welke elementen mogen absoluut niet ontbreken en in welke stijl mogen we de ontwerpen klaarzetten, zijn hierbij belangrijke vragen. Pas als jullie helemaal tevreden zijn, gaan we verder met de volgende stap. 

Doelgroep ​

Eén van de belangrijkste vragen is natuurlijk: Wat is het doel van de publicatie? Hier zullen wij onze ontwerpen op aanpassen. 

Huisstijl ​

We baseren de ontwerpen graag op jullie bestaande (huis)stijl. Is er geen bestaande (huis)stijl? Geen probleem, wij zetten deze graag voor jullie op. 

Content

Bij het maken van de ontwerpen, werken wij met jullie bestaande content, zodat we zeker zijn dat de ontwerpen passend zijn. 

STAP 2 ​

Opzetten templates ​

In deze stap zetten we de maatwerk ontwerpen om in een aantal templates. Met deze templates stellen jullie straks zelf eenvoudig nieuwe publicaties samen. Door zelf wijzigingen aan te brengen in bestaande templates en deze vervolgens op te slaan als nieuwe templates, breiden jullie eenvoudig de templatebibliotheek uit. 

STAP 3 ​

Responsive design ​

Het is erg belangrijk dat jullie publicaties op zowel desktop als tablet en telefoon goed weergegeven worden. Daarom maken we in de stap de templates volledig responsive. Omdat wij deze responsive instellingen in de templates doorvoeren, staat de content van nieuwe publicaties op alle beeldschermen automatisch op de juiste plek. 

STAP 4 ​

Samenstellen publicatie

Nu is het tijd voor het echte werk: het samenstellen van jullie allereerste publicatie. Wij zetten deze helemaal voor jullie klaar, zodat we tijdens dit proces de templates waar nodig nog wat bij kunnen schaven. 

STAP 5 ​

Training (online)

Nu de eerste publicatie gelanceerd is, leggen we jullie uit hoe jullie zelf aan de slag kunnen in Diziner. Dit doen we in de vorm van een training voor de gebruikers die het platform zullen gaan beheren. Deze training kan op locatie of (op verzoek) online gegeven worden. 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!