ONZE WERKWIJZE

Jouw magazine online in 5 stappen

Om het werken met Diziner zo eenvoudig mogelijk te maken, zetten we elke nieuwe Diziner op volgens het 5 stappenplan. Zo komen we samen tot een product dat perfect aansluit bij jullie wensen en doelgroep.

STAP 1

Maatwerk ontwerp

STAP 2 ​

Opzetten templates ​

STAP 3 ​

Responsive design ​

STAP 4 ​

Samenstellen publicatie ​

STAP 5 ​

Training (online) ​

STAP 1 ​

Maatwerk ontwerp ​

We starten met het maken van een maatwerk ontwerp. Hiervoor maken we inzichtelijk wat voor jullie écht belangrijk is. Wat is de doelgroep? Welke elementen mogen niet ontbreken? En welke stijl hanteren we? Pas als jullie volledig tevreden zijn met het ontwerp, gaan we verder.

STAP 2 ​

Opzetten templates ​

Op basis van het ontwerp maken we verschillende templates. Hiermee stellen jullie straks zelf eenvoudig nieuwe publicaties samen. Het is ook mogelijk om later deze templates zelf te wijzigen of nieuwe te maken. Je creëert hiermee al snel een eigen templatebibliotheek.

STAP 3 ​

Responsive design ​

Het is natuurlijk belangrijk dat jullie publicaties op zowel desktop als tablet en telefoon goed weergegeven worden. Daarom maken we de templates volledig responsive. Hierdoor staat jullie content altijd op alle beeldschermen op de juiste plek.

STAP 4 ​

Samenstellen publicatie

Nu is het tijd voor het echte werk: het samenstellen van de allereerste publicatie. Wij zetten deze helemaal voor jullie klaar, zodat we kunnen nagaan of de templates goed bij jullie wensen aansluiten. Waar nodig schaven we de templates bij. 

STAP 5 ​

Training (online)

Nu de eerste publicatie gelanceerd is, leggen we graag uit hoe jullie zelf aan de slag kunnen met Diziner. Dit doen we in de vorm van een training, voor iedereen die met het platform gaat werken, online of op locatie.

Inspireer
jouw klanten

Start vandaag nog

Eenvoudig creëren

Interactieve content

Activeer je lezers

Actuele content

Ongelimiteerd publiceren

Betaalbare oplossing

Responsive templates

Live editor

Doelgerichte content

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!