Functionaliteiten in Diziner

De verschillende functionaliteiten die gebruikt kunnen worden bij het samenstellen van een online magazine bepalen deels het succes van het online magazine. Door slim gebruik te maken van de functionaliteiten, maak je jouw online magazine aantrekkelijker voor jouw lezer.

In Diziner zijn verschillende functionaliteiten ingebouwd die eraan kunnen bijdragen jouw content zo te structureren dat jouw doelgroepen zich aangesproken voelen. 

Live editor

Diziner heeft een handige ingebouwde live editor. Daarmee zie je direct het eindresultaat. Handig, want zo zie je direct wat jouw lezers ook zien. Je hoeft dus niet eerst alles op te slaan en te bekijken in een nieuw tabblad om te kunnen zien of je wijzigingen goed zijn doorgevoerd. Ook check je via de live editor ook eenvoudig de weergave voor op tablet en telefoon.

Beeld en geluid

Integreer moeiteloos video’s van YouTube en Vimeo en geluidsfragmenten van Soundcloud in jouw online magazines. Zet ze in de spotlight of gebruik ze op de achtergrond. Door te testen wat het beste bij je doelgroep past, optimaliseer je jouw magazines.

Fotosliders en -galerijen

Geef foto’s de ruimte door ze in een slider of fotogalerij in je magazine te plaatsen. Je bepaalt zelf de grootte van de beelden, de snelheid van de slider, het tonen van onderschriften of het openen in een lightbox. De mogelijkheden zijn uitgebreid.

Accordeon en tabs

Wil je veel content op je pagina kwijt, bijvoorbeeld een FAQ, maar wil je niet dat je lezers eindeloos moeten scrollen? Maak dan gebruik van accordeons of tabs. Daarin voeg je alle content toe en lezers bepalen zelf welke tabs zij openklikken.

Animaties

Maak jouw magazines levendiger door gebruik te maken van animaties. Animeer de hele pagina of leg nadruk op specifieke content door het bijvoorbeeld de pagina ‘in te laten vliegen.’

Formulieren

De snelste manier van response in het invullen van een formulier. Binnen Diziner kun je eenvoudig meerdere formulieren toevoegen. Laat jouw lezers het contactformulier, inschrijfformulier, offerte-aanvraag of enquête direct binnen het magazine invullen.

Zoekfunctie

Het liefst presenteer jij jouw content op zo’n manier dat lezers niet hoeven te zoeken naar informatie. Maar mocht dat toch nodig zijn, dan is Diziner daarop voorbereid met een uitgebreide zoekfunctie. Die zoekt de ingevulde zoekterm niet alleen in jouw magazines, maar ook in alle onderliggende magazines. En je zoekt natuurlijk vanuit het magazine zelf.

Koppeling met een login- of abonneesysteem

Wanneer je al een papieren magazine hebt en daarnaast ook een online magazine wil uitgeven, wil je natuurlijk ook dat alleen abonnees toegang krijgen tot jouw content. Wij kunnen een koppeling maken tussen jouw Diziner omgeving en online magazines, zodat abonnees kunnen inloggen om de laatste content te kunnen bekijken.

Geautomatiseerde inhoudsopgave

Bij het maken van een online magazine wil je geen extra tijd kwijt zijn aan bijvoorbeeld het na het samenstellen van al je pagina’s van ook nog een inhoudsopgave. Daarom hebben wij in onze nieuwste van Diziner een optie ingebouwd voor een geautomatiseerde inhoudsopgave. Hiermee worden al jouw pagina’s opgehaald en in één handig overzicht getoond. En de styling hiervan is volledig naar wens in te stellen.

Koppeling met Google Analytics

Iedereen kent de zin ‘Meten is weten’. En met goede reden, want wanneer je meet wat jouw gebruikers doen en lezen, is ontzettend waardevol. Hiermee leer je jouw doelgroep echt kennen en kun je jouw publicaties daarop aanpassen. Al onze Diziners worden standaard geleverd met een koppeling met Google Analytics.

Inspireer
jouw klanten

Start vandaag nog

Eenvoudig creëren

Interactieve content

Activeer je lezers

Actuele content

Ongelimiteerd publiceren

Betaalbare oplossing

Responsive templates

Live editor

Doelgerichte content

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!