Kosten online magazine

Bij het oriënteren op een online magazine platform waar je gebruik van zou willen maken, komt natuurlijk ook kijken wat de kosten zijn om een magazine te maken. Het is goed om vooraf je wensen in kaart te brengen. Je kunt namelijk veel kanten op met een online magazine. Door vooraf je ideeën op papier te zetten kunnen wij van Diziner je gerichter adviseren.

Je kunt ervoor kiezen een van onze bestaande formats te kiezen. Je betaalt dan een lager tarief, maar kan toch gebruik maken van alle mogelijkheden die Diziner heeft te bieden. Wil je liever een maatwerk ontwerp? Onze ontwerpers zitten voor je klaar om samen met jou een ontwerp te maken dat naadloos aansluit bij jullie doelen en wensen.

Print en/of digitaal

Misschien heb je momenteel al een magazine dat in print wordt uitgegeven en twijfel je of je daarnaast (ook) een online magazine wil uitgeven. Je lezers geven misschien wel aan veel waarde te hechten aan een papieren tijdschrift, maar tegelijkertijd wil je besparen op productie-, druk- en distributiekosten. Wij denken graag met jullie met wat een juiste uitgeefstrategie zou zijn, of dit nu volledig in print, volledig digitaal of een combinatie daarvan is. Dit doen wij samen met ons zusterbedrijf Twin Media, dat jarenlange ervaring heeft met het bedenken en uitrollen van succesvolle uitgeef strategieën.

Prijs én kwaliteit

Wanneer je kiest voor een online magazine wil je natuurlijk dat dit betaalbaar is, zonder dat je inlevert op design, leesbaarheid of toegankelijkheid. Het maakt niet uit welk pakket je kiest, je krijgt bij Diziner altijd volledige toegang tot onze editor. Je bent dus niet beperkt in de mogelijkheden bij het maken van nieuwe templates voor jouw magazines.

Ook wil je niet dat je na oplevering van het eerste magazine veel kosten moet maken om een tweede en volgende magazines te maken, omdat je hier een externe partij voor moet inschakelen. Met Diziner kun je helemaal zelf aan de slag, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt.

Wij zetten elke Diziner omgeving volledig voor jullie klaar, met de juiste instellingen voor de kleuren, fonts en natuurlijk het logo. Na de (online) training hebben jullie genoeg handvaten om zelf aan de slag te gaan met het samenstellen met nieuwe magazines. Ook bieden we een uitgebreide online handleiding, waarin alle verschillende mogelijkheden worden uitgelegd. Dit bieden wij aan, in combinatie met een uniek maatwerk ontwerp, voor het scherpe tarief van 1.800 euro. Wil je weten wat jouw online magazine zou kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met jullie mee.

Inspireer
jouw klanten

Start vandaag nog

Eenvoudig creëren

Interactieve content

Activeer je lezers

Actuele content

Ongelimiteerd publiceren

Betaalbare oplossing

Responsive templates

Live editor

Doelgerichte content

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!