Digitaal magazine In Beeld van de Fotobond vanaf februari 2021 overgestapt op Diziner


In februari van 2021 verscheen de nieuwe digitale editie van In Beeld, het magazine voor leden van de Fotobond dat 5 keer per jaar verschijnt. Sinds de februari/maart editie is men overgestapt op Diziner. Na zich georiƫnteerd te hebben op andere aanbieders van digitale magazines is de Fotobond bij Twin Digital uitgekomen en hebben ze gekozen voor ons digitale magazine: Diziner. Bij de overgang naar ons systeem wilde de Fotobond ook overstappen op een andere vormgeving. Daarin hebben ze ons de vrije hand gegeven, mits de kleuren en fonts aansloten bij hun huisstijl. Wij en natuurlijk ook de Fotobond zijn erg tevreden met het resultaat, maar beoordeel vooral zelf op Fotobonddigitaal.nl.

Voor een fotomagazine moet uiteraard het beeldmateriaal centraal staan. Daarom worden alle beelden in het magazine groot en volledig getoond. Onderaan elke pagina staat ook nog eens een fotogalerij om elk beeld fullscreen te kunnen bekijken.

Het magazine In Beeld verschijnt ook in print, maar de digitale versie is een mooie aanvulling voor leden, aangezien het digitale magazine altijd meer informatie bevat dan het magazine in printvorm. Bovendien verschijnt In Beeld in 2021 tweemaal exclusief in digitale vorm.

Over de Fotobond:

De Fotobond is een landelijk samenwerkingsverband van amateur- of vrijetijdsfotografen, opgericht in 1922. De leden bestaan uit (amateur) fotoclubs en individuele leden met een persoonlijk lidmaatschap. De Fotobond heeft circa 5.900 leden.

Meer weten:

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@twindigital.nl.

Meer weten over de Fotobond? Kijk op Fotobond.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!