Inspireer bezoekers met de nieuwe visuele indexpagina


De meest opvallende update van Diziner moet toch wel de vernieuwde indexpagina zijn. Waar je eerder een functioneel overzicht kreeg van al jouw publicaties, begint de leeservaring van jouw doelgroep nu al op de indexpagina.

Op de nieuwe indexpagina heb je de mogelijkheid om een schermvullend beeld in te stellen. Hiermee bepaal je snel en eenvoudig de uitstraling van jouw Diziner omgeving. Door de kleuren, fonts en uitlijning van de welkomsttekst in te stellen, zorg je ervoor dat de weergave nog beter bij je organisatie past.

Onder de welkomstekst wordt het overzicht van alle categorieën getoond. Sinds de nieuwe versie van Diziner is het mogelijk om jouw publicaties in te delen in categorieën. Onder de categorieën vind je al jouw publicaties. In deze nieuwe weergave ligt veel meer nadruk op het beeld van een publicatie. Door gebruik te maken van de juiste beelden, prikkel je jouw bezoekers om op de publicatie te klikken.

Hieronder vind je alvast een aantal voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is.

Wil je wel graag openen met een sfeerbeeld, maar wil je ook nog gebruik maken van de oude lijstweergave? Het is ook mogelijk een combinatie van de oude en nieuwe vormgeving te gebruiken. Dat kan er als volgt uit zien:

Nieuw sidemenu
Ook nieuw op de indexpagina is het uitklapbare sidemenu. In dit menu is ruimte om meer informatie met de gebruikers te delen. In het sidemenu zijn de contactgegevens en Social Media van jouw organisatie te vinden. Gebruikers kunnen via het sidemenu de publicatie(s) delen via gebruikelijke kanalen.

Neem je een Professional of Enterprise pakket van Diziner af? Dan vind je in het sidemenu ook de zoekfunctie en de inlogfunctie voor jouw abonnees terug.

Het sidemenu is te openen via de indexpagina, maar is ook bereikbaar vanuit de publicaties.

Voor iedereen beschikbaar
De nieuwe indexpagina is na de update van Diziner voor alle Dizinerklanten beschikbaar. Om over te stappen op de nieuwe vormgeving van de indexpagina zijn wel een paar aanpassingen in de instellingen nodig. De stappen hiervoor worden beschreven in onze handleiding. Natuurlijk blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van de oude vormgeving.

Wil je graag meer weten over de nieuwe indexpagina of wil je hulp bij het stylen van de nieuwe indexpagina? Neem dan contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!