Nieuw: Aanzicht, het online magazine van Schisis Nederland


Op 30 maart lanceerde Schisis Nederland, de belangenvereniging voor mensen met een schisis, haar eerste online magazine: Aanzicht. Het overzichtelijke en eenvoudig te navigeren magazine werd gerealiseerd in Diziner, in de huisstijl van Schisis Nederland.

Over Schisis Nederland

Schisis Nederland is dé vereniging voor jongeren en volwassenen met een schisis (ook wel hazenlip genoemd) en ouders van kinderen met een schisis. De vereniging is er ook voor mensen met Stickler of het Pierre Robin Syndroom. Schisis Nederland staat voor betrouwbare informatie, belangenbehartiging en organiseren van contact met lotgenoten.

In de eerste editie van Aanzicht kun je lezen over nieuwe 3D-modeltechnologie en hoe deze wordt toegepast bij de behandeling van een schisis. Ook komen ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij vertellen hoe zij leven met hun aandoening.  

BOSK

Voorheen was Schisis onderdeel van BOSK, Vereniging van motorisch gehandicapten en hun ouders. Sinds 1 januari 2019 is BOSK opgesplitst in vier nieuwe organisaties, waaronder Schisis Nederland. Van deze vier is Schisis Nederland de eerste die haar magazine online uitbrengt. 

Meer weten

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@twindigital.nl.

Meer weten over Schisis Nederland? kijk op https://schisisnederland.nl/over-schisis-nederland/

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!