Nieuw: het online Alles over Erven Magazine


Tijdens de Erfenisvakdag in het Openluchtmuseum is onlangs het magazine Alles over Erven gelanceerd. Een magazine vol informatie, persoonlijke verhalen en tips voor iedereen die bezig is met schenken, erven en nalaten. Diezelfde dag ging ook het online magazine live, gerealiseerd in Diziner.

De website AllesoverErven.nl voorziet bezoekers al enkele jaren over onafhankelijke informatie over erven en nalaten, compleet en vanuit verschillende invalshoeken. Bij het karakter van het onderwerp past naast online informatie ook een tijdschrift: een tastbare bron van informatie en ideeën. Virtùmedia, uitgever van ruim 50 special interest bladen, heeft nu in samenwerking met AllesoverErven.nl een magazine ontwikkeld dat vanaf oktober twee keer per jaar zal verschijnen. Een toegankelijk magazine met uitleg, tips, verhalen en concrete voorbeelden. 

In opdracht van Virtùmedia mochten wij het online magazine van Alles over Erven realiseren in Diziner. In het online magazine zijn een aantal artikelen uitgelicht, welke voor iedereen vrij te lezen zijn.

De vormgeving van het online magazine is volledig gebaseerd op het ontwerp van het papieren magazine, dat is gerealiseerd door onze partner Twin Media. Hierbij is goed gekeken naar de verschillende stijlelementen en zijn deze overgenomen in het online magazine zodat de stijl van het magazine zowel op desktop als op tablet en telefoon goed herkenbaar is voor de lezers.

Benieuwd naar het resultaat? Krijg hier een voorproefje van het magazine Alles over Erven online.

Meer lezen over Alles over Magazine? Lees dan hier verder.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!