Nieuw: Online handleiding


De oude vertrouwde handleiding met informatie over hoe je kunt (be)werken in Diziner vind je vanaf nu online.

Net als Diziner zelf, heeft de handleiding een flinke update gekregen. Alle content die in de oude handleiding te lezen was, vind je nu terug in online artikelen. De content is aangevuld met handige screenshots die alle beschreven stappen verbeelden.

De artikelen in de handleiding zijn verdeeld in overzichtelijke hoofdstukken, die elk een ander onderdeel van het bewerkproces bespreken.

Hoe werkt het

Bij het openen van de handleiding vind je een overzicht van alle hoofdstukken en de daarbij behorende artikelen.

Om een artikel te bekijken, klik je éénmaal op het artikel. Je krijgt vervolgens het artikel te zien, waarin alle benodigde stappen worden beschreven. Het volledige overzicht van alle hoofdstukken van de handleiding, blijft zichtbaar aan linkerkant van de content. Hierdoor kun je makkelijk verder navigeren naar een ander artikel.

Onderaan elk artikel vind je de optie om het artikel te delen, of verder of terug te bladeren binnen het hoofdstuk in de handleiding. Mocht het artikel je vraag niet hebben beantwoord, kun je gebruik maken van de ‘Hoe kunnen we helpen?’ button. Je neemt dan rechtstreeks contact met ons op.

Zoekfunctie

Weet je niet zeker waar je naar op zoek bent? Maak dan gebruik van de handige zoekfunctie. Op basis van jouw zoekwoord, vind de zoekfunctie relevante artikelen in de handleiding.

Ontdek de handleiding

Je vind de online handleiding hier.

Mis je nog iets in de handleiding? Neem dan contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!