Nieuwe website én huisstijl voor Hub Rivierenland


Voor stichting HUB Rivierenland ontwikkelde Twin Digital de website hubrivierenland.nl met bijbehorende nieuwe huisstijl. HUB Rivierenland is een stichting die regionale (mkb-)bedrijven onder de aandacht brengt bij middelbare scholieren en studenten door aantrekkelijke activiteiten te organiseren voor en door jongeren en bedrijven. Zo kunnen leerlingen ervaring opdoen bij lokale bedrijven en meewerken aan leerzame projecten.

HUB Rivierenland beschikte nog niet over een eigen website en vroeg ons of wij deze wilden realiseren in ons platform Diziner. Diziner is namelijk niet alleen geschikt voor digitale magazines, het is ook een prima medium om een mooie, eenvoudig te beheren website mee te ontwikkelen, die je makkelijk kunt updaten en aanpassen. HUB Rivierenland is altijd op zoek naar nieuwe lokale organisaties en bedrijven om projecten mee op te starten. Die nieuwe projecten kunnen nu snel op de site geplaatst worden, door medewerkers van de stichting.

Omdat HUB Rivierenland nog niet beschikte over een huisstijl hebben we die ook ontwikkeld, met als uitgangspunt het logo van de stichting. HUB Rivierenland laat weten ontzettend blij te zijn met het resultaaten dat maakt óns weer blij. 

Over HUB Rivierenland

HUB Rivierenland helpt bedrijven in de regio effectief en structureel zichtbaar te zijn bij leerlingen in het voortgezet onderwijs. Als leerlingen weten wat mogelijk is bij deze bedrijven, kunnen ze die informatie meenemen in hun toekomstkeuzes. Dit komt ten goede van de regionale economische ontwikkeling en gaat vertrek uit de regio tegen. De stichting helpt om de trend van oplopende personeelstekorten (op alle opleidingsniveaus) tegen te gaan. Onder bedrijven bestaat veel vraag naar stagiaires of andere samenwerkingsverbanden, maar nu is dat vaak onbekend bij leerlingen en scholen. 

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers van Twin Digital via yolinde@twindigital.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!