Tijdschrift Milieu in Diziner


Tijdschrift Milieu van de Vereniging van Milieuprofessionals (VVM) heeft naast een printversie nu ook een digitale editie, beschikbaar gemaakt in Diziner. Dit digitale magazine, met informatie over de laatste ontwikkelingen op het gebied van milieubeleid, is een één op één vertaling van de papieren uitgave die leden van VVM acht keer per jaar ontvangen. Leden kunnen er bij het afsluiten van hun abonnement voor kiezen om alleen de digitale versie te ontvangen. Dat bespaart verzendkosten en is beter voor het milieu. 

De VMM koos voor een professioneel Dizinerpakket, wat de mogelijkheid biedt om onderscheid te maken tussen gratis en premium content. Per editie worden een aantal artikelen publiekelijk beschikbaar gesteld, zodat ook niet-leden een voorproefje van het magazine kunnen krijgen. 

Benieuwd naar de nieuwe editie? Kijk op milieu.vvm.info

Gratis vs. premium content

Om meer betalende leden te werven voor een online magazine is het een goed idee om een onderscheid te maken tussen gratis content en premium content. Je kunt op allerlei manieren bepalen wat voor publicaties zich het beste als premium content lenen voor jouw merk of bedrijf en hoe je dit aanprijst. Vaak zie je dat exclusieve artikelen hieronder vallen. Als uitgever kun je de tekst van de exclusieve content deels zichtbaar maken voor iedereen om mensen even te laten proeven en zodoende gebruikers te converteren van toevallige bezoeker naar nieuwe abonnee.

Over Tijdschrift Milieu 

Tijdschrift Milieu steekt gericht in op koersaanpassingen in het milieubeleid en volgt relevante ontwikkelingen in zowel de uitvoeringspraktijk als de wereld van de wetenschap op de voet. Dit gebeurt via artikelen, prikkelende columns en interviews. Vast onderdeel vormt het semi-wetenschappelijke Dossier-katern, met gereviewde artikelen.

Over VVM

De VVM is hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals. Het zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten.

Wil je jouw magazine, jaarverslag, brochure of ander soort publicatie ook in digitale vorm uitgeven? Kijk dan voor meer informatie op Diziner.nl of neem direct contact op met Yolinde Meijers via yolinde@twindigital.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!