Vakblad voor de Bloemisterij

Online magazine dat professionele kwekers van bloemen en planten betrouwbare en inspirerende vakinformatie biedt.

Plus-abonnees van Vakblad voor de Bloemisterij lezen elke week hun vertrouwde content nu ook online, aangevuld met video’s fotoreportages en links naar andere artikelen of rapporten. 

#003056

#E10033

#00b1eb

#ab84b3

#8ea779

Het kleurpalet

Exclusieve content

Online edities van Bloemsterij zijn alleen door abonnees te lezen. Na inloggen krijgen zij toegang tot alle exclusieve content. Om dit mogelijk te maken is een maatwerk koppeling met het abonneesysteem van Hortipoint ontwikkeld. 

Geautomatiseerd publiceren

Voor Bloemisterij hebben wij een maatwerk koppeling ontwikkeld met het multichannel productiesysteem WoodWing. Hiermee kan de redactie eenvoudig zelf de nieuwste editie van het online magazine geautomatiseerd publiceren. Lees hier meer over deze koppeling.

Altijd de beste ervaring

Door de responsive realisatie van het online magazine, lezen abonnees hun vakblad ook eenvoudig onderweg op hun tablet of telefoon. 

Overzicht van alle publicaties

Alle online edities van Vakblad voor de Bloemisterij worden weergegeven in een handig overzicht. Zo vinden lezers snel de editie waarnaar ze op zoek zijn. 

Bekijk ook deze cases

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!