Lancering grote update van Diziner


In de komende weken rollen wij voor al onze Dizinerklanten de nieuwste versie van Diziner uit. In deze update zijn diverse nieuwe features ingebouwd en zijn er flink wat verbeteringen aan bestaande features doorgevoerd.

Vernieuwde indexpagina

De meest in het oog springende vernieuwing is de indexpagina. Waar je eerder een functioneel overzicht kreeg van al jouw publicaties, begint de leeservaring van jouw doelgroep nu al op de indexpagina. Doordat veel meer nadruk op beeld wordt gelegd door de grote achtergrondafbeelding en het visueel tonen van de publicaties, kun je je bezoekers veel meer prikkelen om op een van de publicaties te klikken.

Lees hier meer over de vernieuwde indexpagina.

Publicaties categoriseren

Soms wil je onderscheid maken tussen reguliere publicaties en speciale uitgaves, zoals dossiers, brochures, evenementenspecials of whitepapers. Of je wil jouw lezers juist een duidelijk overzicht geven van alle verschillende thema’s waarmee jouw organisatie zich bezig houdt. Sinds de nieuwste update van Diziner is het mogelijk jouw publicaties te categoriseren.

Geautomatiseerde inhoudsopgave

Nieuw in Diziner is de Index widget. Met deze widget automatiseer je de inhoudsopgave die vaak op een voorpagina van een publicatie wordt getoond. Hiermee stel je jouw publicaties nog sneller en gemakkelijker samen.

De weergave van deze nieuwe geautomatiseerde inhoudsopgave is volledig naar wens in te stellen.

Een voorbeeld van een klassieke inhoudsopgave:

Een voorbeeld van een visuele inhoudsopgave:

Meer voorbeelden van verschillende weergaven van de geautomatiseerde inhoudsopgave vind je hier.

Vernieuwde mediabibliotheek

Een veelgehoorde wens van gebruikers van Diziner was de mogelijkheid om mediabestanden in aparte mappen op te slaan. Met de vernieuwde mediabibliotheek is dat nu mogelijk.

Lees hier meer over de nieuwe mediabibliotheek.

Online handleiding

Naast verbeteringen aan Diziner zelf, hebben we hard gewerkt aan een uitbreiding van de informatie over Diziner. De oude handleiding met informatie over hoe je kunt (be)werken in Diziner vind je daarom vanaf nu online.

Alle content die in de oude handleiding te lezen was, vind je nu terug in online artikelen. De artikelen in de handleiding zijn verdeeld in overzichtelijke hoofdstukken, die elk een ander onderdeel van het bewerkproces bespreken. Alle artikelen worden aangevuld met handige screenshots die de beschreven stappen verbeelden.

De handleiding zal komende weken steeds verder worden uitgebreid. Mis je nu al iets in de handleiding? We voegen het graag voor je toe. Neem hiervoor even contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer weten over alle nieuwe mogelijkheden in Diziner en wat deze voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!