Acties & revisies

Via de acties en revisies knop kun je eenvoudig uitgevoerde acties ongedaan maken of oude versies van de pagina terugzetten. Je vind de acties en revisieknop in de onderste menubalk;

Acties: Hierin zijn alle stappen zichtbaar die zijn uitgevoerd, bijvoorbeeld het toevoegen van een icoon en het aanpassen van de kleur van het icoon. Wanneer deze stappen ongedaan gemaakt mogen worden, klik je op de laatst uitgevoerde actie die behouden mag blijven (door deze aan te klikken, is de weergave in het rechterscherm te previewen) en vervolgens op de ‘Save’ button. De foutieve acties worden daarmee ongedaan gemaakt.
Acties zijn ook ongedaan te maken door de CTRL-z (Windows) of CMD-z (Apple) toetsencombinatie.

Revisies: Hiermee kun je eenvoudig teruggaan naar een vorige versie van de pagina. Dit is handig wanneer een groot aantal wijzigingen zijn doorgevoerd die ongedaan gemaakt moeten worden. Klik op de revisie die je graag wil terugzetten (door deze aan te klikken, is deze revisie in het rechterscherm te previewen) en klik op de ‘Save’ button.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!