Externe links menu

In het algemene menu dat aan de rechterkant openschuift kunnen externe links worden toegevoegd, bijvoorbeeld een link naar de website van jullie organisatie, een link naar pagina waar een abonnement afgenomen kan worden of een link naar een inschrijfformulier voor een nieuwsbrief. Deze links stel je in via de customizer.

1. Open de customizer;

2. Navigeer naar Menu’s;

3. Klik op External Links;

4. Je hebt hier de mogelijkheid om een bestaande link aan te passen. Onder URL vul je de link in en bij Navigation Label voeg je de tekst toe die aan de voorkant zichtbaar zal zijn. Zorg er altijd voor dat het vinkje bij Open in a new tab aan staat, anders leidt je bezoekers weg van jouw omgeving.

5. Wanneer je een extra link wil toevoegen, klik je op de button Add items;

6. Voeg bij URL de link toe en bij Link Text de tekst die aan de voorkant zichtbaar zal zijn. Klik daarna op Add to menu;

7. Om ook deze nieuwe link in een nieuw tabblad te laten openen, klik je op de zojuist aangemaakte link en vink je ook hier Open in a new tab aan;

8. Publiceer de wijzigingen door bovenin het scherm op de blauwe button Publish te klikken.


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe functionaliteiten en ontwikkelingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!